V NETRADIČNOM ZÁPASE POD REFLEKTORMI PORAZIL LUČENEC – MÁLINEC 4:0

Na prvý tohtoročný prípravný zápas nastúpili v nedeľu 23. januára na novom umelom trávniku lučeneckí futbalisti netradične. Keďže je zo súčasného kádra dospelých viac hráčov na maródke a ďalší pre zranenie chýbajú, výbor klubu prišiel s riešením. V prvom polčase nastúpili hráči „A“ tímu a na druhý dorastenci U19, pre ktorých to bola zároveň generálka na „majstrák“ (16. kolo) v druhej dorasteneckej lige (29.1. o 11:00: Kysucké Nové Mesto – Lučenec). V MŠK sú na skúške: brankár Mráz zo Zvolena, Šulek z Rimavskej Soboty a Tacchia z Gruzínska.
⚽ ???̌???? – ??́????? ?:? (?:?)
• MŠK Novohrad Lučenec „A“ – Jednota Málinec 2:0 (prvý polčas)
MŠK Novohrad: Mráz (Zvolen ) – Hulec, Ufrla, Fabian, Kamenský, Imre, Šulek (R. Sobota), Tacchia (Gruzínsko), Mózer, Kulich, Suja.
Góly: Mózer (PK), Suja.
• MŠK Novohrad Lučenec U19 – Jednota Málinec 2:0 (druhý polčas)
Góly: Imre 2.
Rozhodovali: Antalík, Pataki, Pavlendová. Divákov: cca 70.
?????? ????̌? (???́???, ??̌? ???????? ???̌????): ? „Kvôli početnej maródke v tíme sme sa rozhodli v tomto prípravnom zápase spojiť „A“ tím s dorasteneckým U19, a tak každé mužstvo odohralo polčas. V úvodnom zápase prípravného obdobia sme dosiahli pekné víťazstvo 4:0 nad kvalitným tímom Málinca, ktoré bolo podložené aj dobrou hrou v poli. Základ víťazstva položil „A“ tím dvoma gólmi v prvom polčase, keď sa presadili Mózer z pokutového kopu a Suja z rýchleho protiútoku. Dobrou hrou v poli a aktivitou po strate lopty sme súperovi veľa priestoru na útočnú fázu nedali a boli sme kvalitnejším tímom, hlavne v kombinačnej hre. Druhý polčas poistili víťazstvo dvoma gólmi aj chlapci z U19, keď sa po pekných akciách dvakrát presadil Imre. Dorastenci milo prekvapili dobrým výkonom, kombinačnou hrou, ukázali veľký progres a perspektívu do budúcnosti.“
???́? ???́??????́?? ??́?????
?26. januára: Podbrezová (2. liga) – Lučenec (zápas je pre covid zo strany hostí zrušený, o náhradnom termíne vás budeme informovať)
⚽ 29. januára o 11:00: Lučenec – Hajnáčka (4. liga)
⚽ 5. februára o 11:00: Lučenec – Fiľakovo (3. liga)
⚽ 12. februára o 11:00: Lučenec – Detva (4. liga)
⚽ 19. februára o 11:00: Lučenec – Levice (3. liga)
⚽ 26. februára o 11:00: Lučenec – Badín (4. liga)
⚽ 5. marca o 11:00: Lučenec – Banská Štiavnica (4. liga)
⚽ 12. marca o 11:00: Lučenec – Krupina (5. liga)
⚽ 19. marca o 11:00: Lučenec – Rakytovce (3. liga)

zdroj FB Mesto Lučenec

Zanechajte správu