? | TRÉNER VEKOVEJ KATEGÓRIE U14? PETER TURIC NÁM ZHODNOTIL POLSEZÓNNE VÝKONY NAŠICH MLADÝCH LIGISTOV?⚽️?

?️Ako by ste zhodnotili túto časť sezóny(jeseň)?
? | 1/ Z pohľadu tabuľkového postavenia a bodového zisku to určite nie je to, čo som očakával. Určite sme niektoré zápasy mohli dotiahnuť do úspešnejšieho konca a získať nejaké body navyše. Na druhej strane nám to však ukázalo, kde sa musíme zdokonaľovať, čo by sme mali zlepšiť a na akú úroveň sa musíme dostať, aby sme mohli konkurovať ostatným.
?️Ako hodnotíte výkony svojich hráčov a ich progres v priebehu sezóny?
? | ️2/ Dá sa povedať, že každý hráč mal svoju lepšiu ale aj slabsiu chvíľu. Problém je, že si nevieme udržať stúpajúcu krivku výkonnosti viacej zápasov po sebe a vo väčšom počte. Vždy si niektorí hráči vybrali voľno a možno aj to nás stalo lepšie postavenie v tabuľke. Vyhrávať môžeme len spoločne.
?️Čo sa dalo na predvádzanej hre zlepšiť, na čom by ste radi popracovali? Čo Vás naopak najviac potešilo?
?️ | 3/ Hráči v tomto veku musia zvládať hlavne základné herné činnosti a rozvíjať svoje pohybové schopnosti. Čím budú na vyššej úrovni, tým budú lepšie aj výkony družstva. Teší ma však to, že hráči sa snažia absolvovať tréningové jednotky zodpovedne a že nehľadajú zbytočne výhovorky, ako sa im vyhnúť. Som presvedčený, ze ak im to vydrží, tak sa ukážu aj výsledky.
?️Čo bude vašim cieľom v jarnej časti súťaže?
? | 4/ Určite sa musíme naučiť hrať viac na súperovej polovici ihriska, zlepšiť prechod hlavne v stredovej zóne a byť nebezpečnejší vo finálnej faze. Jednoducho nájsť v hre to, čo je podstatou futbalu, a to radosť z hry, z gólov, z pekných akcií, vyhratých súbojov. Ak to hráči pochopia, pridajú na aktivite, ponuke, sebavedomí a budú viac uvoľnení, tak príde aj zlepšenie.
? | Tréner Teamu U14: Peter Turic
?️️ | Vedúci-asistent Teamu U14: Tomáš Páleš
#U14 ?⚽️?

  1. Pingback: 10 mg cialis cost

Zanechajte správu