VŠETKY NAŠE TEAMY MAJÚ ZA SEBOU PRVÚ POLOVICU SEZÓNY.ROZHODLI SME SA OSLOVIŤ TRÉNEROV JEDNOTLIVÝCH KATEGÓRII ABY NÁM ZHODNOTILI JESENNÉ VÝKONY NAŠICH FUTBALISTOV ⚽️ ⚽️

 

 

 | Dnes hodnotí prvoligovú kategóriu U15 tréner Marián BERKY
1.Ako by ste zhodnotili túto časť sezóny ?
| Jesennú časť sezóny by som zhodnotil veľmi celkovo pozitívne.
Z pohľadu družstva sme vstúpili do 1.ligy nie veľmi dobre. Ako družstvo sme sa na začiatku hľadali a to sa prejavilo aj výsledkovo: doma prehra s Liptovským Mikulášom a prehrou vonku v Martine. Postupne sme sa zlepšovali takticky a herný prejav družstva bol od zápasu lepší, čo vyústilo aj ku lepším výsledkom. Hráči sa výkonnostne mohli porovnávať s tými najlepšími v 1.lige stred, kde sme boli vyrovnaný a možno aj lepším priemerom. Bolo vidieť veľký rozdiel a to hlavne po kondičnej stránke a technickej u hráčov. Veľa krát sme súperov predčili, boli sme lepším tímom. Myslím si, že kolektív je veľmi dobrý a kvalitatívne na dobrej úrovni. Niektorí hráči majú veľmi dobrú kvalitu, ktorú predviedli v zápasoch.
2.Ako hodnotíte výkony svojich hráčov a ich progres od začiatku sezóny?
| U hráčov bolo vidieť výkonnostný progres. Veľmi ma milo prekvapili v niektorých zápasoch, kde sa ukázali progres v defenzíve, kde celé družstvo predvádzalo dobre výkony. Určite viac budeme musieť pridať v ÚF a to v činnostiach ako sú obchádzanie, vedenie lopty, presnosť a tvrdosť prihrávky. Potrebujeme viac byť aktívny smerom dopredu aj s lepšími tímami ako je Mšk Žilina, Ružomberok. Výkony boli u niektorých hráčov kolisavé, ale to v tomto veku je prirodzené . Veľa hráčov je ročník 2009 a porovnávajú sa o rok so staršími, čo je pre nich veľmi náročné, ale aj prospešné pre ich rast. Pre ich rozvoj osobnosti to bolo zaujímavé, aj keď niekedy ich výkon neboli výborné .
3.Čo sa dalo na predvádzanej hre zlepšiť, na čom by ste radi popracovali? Čo vás naopak najviac potešilo | Zlepšovať sa dalo toho veľa, a to hlavne na kombinačnej hre, v hre v krajnej vertikálne KÚ a KO , kde musíme byť viac aktívny, ďalej väčšiu dominanciu v strednej vertikále, SSH lepšie rozhodovanie a v útočnej zóne musia byť hráči sebavedomejší a efektívnejší v zakončovaní. Určite tomuto sa budeme musieť viac venovať.
Čo má potešilo tak už spomínaná defenzíva družstva, kde sme všetci pracovavali ako jeden tím, v niektorých zápasoch súper vystrelil jeden krát na našu bránku a niekedy neprešli na našu polovičku. Určite nieje to ešte dokonalé a budeme to zdokonaľovať, aby sme boli lepší.
My určite budeme pracovať viac na HČJ a HK, kde sa chceme zlepšiť. Ďalej určite na zakladaní od brankára, v komunikácii celého tímu a v mentalite v ťažkých Hsi. Byť stále lepší, a zlepšovať sa a hlavne baviť sa futbalom.
4.Čo bude vaším cieľom v jarnej časti sezóny?
Cieľ je jednoznačný pre nás zlepšovať sa ako jednotlivec a aj ako kolektív vo všetkých parametroch.
Chcel by som touto cestou poďakovať všetkým hráčom, ich rodičom, vedeniu klubu a aj sponzorom a mestu Lučenec za vytvorené podmienky.
 | REALIZAČNÝ TEAM U15:
 | Tréner teamu U15: Mgr. Marián Berky
 | Asistent teamu U15: Mgr. Róbert Motoška
 | Technický vedúci teamu U15: Jozef Kamenský
#U15…⚽️

Zanechajte správu